LINIA PRODUKTOWA MASTER CHEF
PRZYSTĘPNA CENA, ŚWIETNA WYDAJNOŚĆ
4 ZALETY SERII MASTER CHEF
Patelnie z tej serii posiadają nieprzywierającą powierzchnię ILAG Xeradur 2 lub ILAG Durit Resist. Patelnie ze stali nierdzewnej mają 3-warstwowe dno typu sandwich zapewniające optymalną dystrybucję ciepła. Odkryj główne zalety serii Master Chef – doskonały wybór do codziennego użytku.
ZDROWE GOTOWANIE
Nieprzywierające powierzchnie ceramiczne ILAG Xeradur 2 z efektem metalicznym lub ILAG Durit Resist są idealne do niskotłuszczowego gotowania i smażenia. Test przyczepności wykazał, że jajka nie przypalają się nawet w temperaturze 300°C. Kolekcja Saturn może być również używana do pieczenia w piekarniku w maksymalnej temperaturze 220 °C.
WIDAĆ, CO SIĘ GOTUJE
Szklana pokrywa z otworem uwalniającym parę umożliwia wygodne gotowanie. Zawsze masz wgląd w to, jak gotuje się jedzenie, nie musisz odkrywać pokrywy i niepotrzebnie marnować ciepła lub próżni.
PRAKTYCZNE I WYGODNE
Uchwyty wykonane ze stali nierdzewnej lub z wykończeniem soft touch nagrzewają się bardzo powoli. Jednak uchwyty boczne mogą nagrzewać się szybciej niż długie uchwyty na patelniach. Zależy to również od długości i temperatury grzania. Zawsze upewnij się, że średnica płyty lub płomienia nie przekracza rozmiaru patelni. Podczas pieczenia w piekarniku wszystkie uchwyty będą gorące. Dlatego zalecamy używanie rękawic kuchennych.
KULINARNA PERFEKCJA
Kolekcja brytfann żeliwnych z emaliowaną powierzchnią Jupiter charakteryzuje się krótkim czasem nagrzewania i równomiernym rozprowadzaniem ciepła. Nieprzywierająca emaliowana powierzchnia pozwala gotować bez wysiłku, zdrowiej i z minimalną ilością oleju.
Wybierz produkty, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom.