Nóż do porcjowania 20 cm – Basic
Kupując ten produkt zyskasz 7 punktów
Za każde wydane 5zł zyskasz jeden punkt na konto w programie lojalnościowym.
Darmowa dostawa przy zamówieniach powyżej
250 zł
Profesjonalne doradztwo
Prowadzisz
działalność gastronomiczną? Kupuj w GastroFactory.eu
»
Nóż do porcjowania z ostrzem o długości 20 cm dociera do każdej szczeliny kurczaka, łososia lub innego rodzaju mięsa. Zręcznie oddziela kość, staw lub ścięgno od pozostałych części. Jeżeli jesteś smakoszem, nie może zabraknąć jednego z tych noży w Twoim wyposażeniu.
Ostrza noży Basic są wykonane z wysokiej jakości niemieckiej stali i są wpuszczone w rękojeść z tworzywa sztucznego – dzięki temu połączenie jest bardzo mocne. Rękojeści są pokryte warstwą gumy, dzięki czemu nie ślizgają się w dłoniach.
Noże są zapakowane w papierową kartę z zawieszką i przezroczystą plastikową osłoną na ostrzu.
Już w przypadku linii Basic możemy zagwarantować doskonałą jakość.